Äggnudlar 400g ( Saigon)
Tillagning ( 4-6 portioner)
Koka upp 2 liter vatten, lägg i nudlarna och lyft av kastrullen från plattan.
Låt stå under lock i ca. 4 minuter, rör om försiktigt så att nudlarna separeras ordentligt.
Häll av vattnet och servera. Smaksätt ev. med lite olja, smör och soja. Redo att serveras.
Vid stir-fry skall nudlarna kokas enligt ovan och sedan sköljas i kallt vatten.
Ingredienser: VETEMJÖL, ÄGG, salt, vatten.
Innehåller VETE, ÄGG.
Nettovikt: 400g
Näringsvärde per 100g
Energi 1436 kJ/ 339 kcal
Fett 1,4g
-Varav mättat fett 0,3g
Kolhydrater 66g
-Varav sockerarter 1g
Fiber 2,35g
Protein 14g
Salt 0,9g