Tel. 0000-000000

FAQ - Vanliga frågor från våra kunder

Q: Var finns er fysiska butik?

A: Vår butik finns belägen på Gymnasivägen 14 i Skellefteå där vi delar entré tillsammans med Bowlingkompaniet och Godishuset. I butiken erbjuder vi  även hushållsartiklar, presentartiklar, leksaker och mycket annat förutom asiatiska livsmedel. Det finns också ett stort utbud av frysta matvaror och varje onsdag levereras ett urval av färska grönsaker från Thailand (frysta och färska produkter kan vi tyvärr inte posta).

Q: Jag skulle vilja göra en större volymorder än det som visas i webbutiken.

A: Det går utmärkt, kontakta oss på info@jacksvaruhus.se

Q: Jag har glömt mitt lösenord och behöver ett nytt, hur ska jag göra?

A: Via denna länk https://jacksvaruhus.se/customer-login/ så kan du klicka på "Jag har glömt mitt lösenord" och få ett nytt lösenord skickad till din e-postadress. Efter att du loggat in så kan du byta till ett eget lösenord.

Q: Jag har inte fått någon orderbekräftelse... var är den?

A: Orderbekräftelsen skickas automatiskt till din e-postadress direkt efter beställning, kolla även skräpposten om du inte hittar orderbekräftelsen i inkorgen. Om du fortfarande inte hittar orderbekräftelsen så kan du kontakta oss på info@jacksvaruhus.se eller via https://jacksvaruhus.se/contact/.

Q: Var är mitt paket?

A: Du kan följa ditt paket via spårningslänk och spårningsnummer som skickas till din e-postadress, kolla även skräpposten. Om du inte hittar mailet med spårningslänk och spårningsnummer så kan du kontakta oss på info@jacksvaruhus.se eller via https://jacksvaruhus.se/contact/.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen