Tel. 0000-000000
Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.
Anvisningar: Kycklingvingar med five-spice marinad.1. Förbered 0,5 kg kycklingvingar. Strö 1 msk five-spice kryddblandning över kycklingvingarna och knåda försiktigt.2. Stek 1 tsk hacka vitlök med 1 msk vegetabilisk olja. Stek kycklingvingarna, vänd dem några gångar. Tillsätt 720 ml vatten, 3 msk socker, 1 tsk salt, 2 msk ljus sojasås och 2 tsk svart sojasås.3. Tillsätt 5 hårdkokta ägg, 1 bit tofu skuren i 1 cm kuber. Täck och låt sjuda i 1 timme. Garnera med korianderblad före servering.Anvisningar: Stuvad anka i five-spice marinad.1. Hetta upp en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt 3 msk farinsocker och 60 ml vatten. Rör om tills sockret förvandlas till tjock sirap. Tillsätt 2 msk svart soja, 1 msk salt, 1 msk five-spice krydda och 120 ml vatten.2. Placera en anka i kastrullen. Vänd ankan tills huden är helt mörkbrun.3. Lägg över ankan och blandningen på en annan kastrull. Tillsätt vatten för att täcka ankan. Låt sjuda tills köttet på ankan blivit mjukt.Ingredienser: Kanelpulver, korianderpulver, lagerbladspulver, stjärnanispulver, allspice-pulver.Nettovikt: 65gNäringsvärde per 100gEnergi 1520 kJ/ 363 kcalFett 2,1g-Varav mättat fett 0,2gKolhydrater 79,8g-Varav sockerarter 1,4gFiber 43,5gProtein 6,3gSalt 0,2g
Produkten har blivit tillagd i varukorgen