Recept: Kyckling Tom Ka
1. Koka 240ml kokosmjölk. Tillsätt 300g kycklingkött tillsammans med innehållet i detta paket. Koka tills kycklingen är väl tillagad.
2. Tillsätt 480ml vatten. Låt sjuda tills kycklingen är mör.
3. Tillsätt ytterligare 240ml koksmjölk och 100g svamp. Låt koka, tillsätt fisksås och limejuice efter smak.
Ingredienser: Salt, galanga, citrongräs, socker, SOJABÖNSOLJA, smakförstärkare E6221, kaffir lime skal, schalottenlök, korainder rot, chili, surhetsreglerande medel E330.
Nettovikt: 50g
Näringsvärde per 100g
Energi 899 kJ/ 216 kcal
Fett 13g
-Varav mättat fett 12g
Kolhydrater 20g
-Varav sockerarter 12g
Protein 3,1g
Salt 26g