Ingredienser:
Riskaka 84,75%: Ris, salt surhetsreglerande medel E330, SPANNMÅLS alkohol.
Sås 15,25% : Sockerrör, SOJAsåspulver (SOJAsås, stärkelsesirap, salt), socker, majsstärlelse, lökpulver, fruktos, dextrin, vitlökspulver, kryddmix ( SOJAbönsprotein, jäst, majssirap, tiaminhydroklorid B1, safflorolja, smakförstärkare E631,E627, soppmix ( fröolja, chadbiff smak, biffsmak, övriga tillsatser E433, processed olja (palmolja), rökolja), kollagenprotein, ingefära, övriga tillsatserE551, jäst (jästextrakt, dextrin, glukos, salt, lökextrakt), shiitake pulver, svartpeppar pulver, soppmix ( maltodextrin, karamell färg), soppmix ( dextrin, sötningsmedel E960, glukos).
Bruksanvisning:
1. Lägg riskaka och kryddpulver i koppen.
2. Fyll vatten till den markerande linjen inuti.
3. Rör on väl och täck över koppen.
4. Värm i mikrovågsugn i 2 minuter (1000w) eller 3 minuter (700w).
Nettovikt: 118g
Näringsvärde per 100g
Energi 1082,57 kJ/ 236,7 kcal
Fett 0,7g
-Varav mättat fett 0g
Kolhydrater 53,3g
-Varav sockerarter 4,9g
Protein 4,3g
Natrium 334,6mg