Ingredienser:
Riskaka 100g: Ris, salt surhetsreglerande medel E330, SPANNMÅLS alkohol.
Sås 20g :Maltodextrin, socker, sockerpulver, tomatpulver, tomatbas ( tomatpulver, tomatflingor, socker, salt, potatisstärkelse, palmolja, solrosolja, maltodextrin, lök, basilika, oregano, timjan, peppar), salt, granulerad lök, vitlökspulver, lökpulver smak, jästextrakt, övriga tillsatser (E635, E551), syntetisk smak ( kokt tomat), syntetisk smak, naturlig smak, isättika, bearbetad olja, triacetin, spannmålsalkohol, antioxidationsmedel E310), citronsyra E330 (vattenfri), persilja flingor, basilikapulver, oreganopulver, oleoresin paprika, oregano, basilika blad.
Bruksanvisning:
1. Lägg riskaka och kryddpulver i koppen.
2. Fyll vatten till den markerande linjen inuti.
3. Rör on väl och täck över koppen.
4. Värm i mikrovågsugn i 2 minuter (1000w) eller 3 minuter (700w).
Nettovikt: 120g
Näringsvärde per 100g
Energi 1082,57 kJ/ 236,7 kcal
Fett 0,7g
-Varav mättat fett 0g
Kolhydrater 53,3g
-Varav sockerarter 4,9g
Protein 4,3g
Natrium 334,6mg