Recept: Nam Ya
1. Blanda 100g kokt fisk eller en burk tonfisk (140g).
2. Värm en kastrull och tillsätt 1 msk vegetabilisk olja tillsammans med innehållet i detta paket. Stek i 3 minuter.
3. Tillsätt 480ml kokosmjölk. Tillsätt fisken i blandningen och låt koka.
4. Tillsätt fisksås efter smak. Servera med vermicelli, inlagda senapsblad, böngroddar och färska grönsaker.
Ingredienser: Galanga, schalottenlök, salt, chili, vitlök, citrongräs, RÄKPASTA (RÄKOR, salt).
Nettovikt: 60g
Näringsvärde per 100g
Energi 335 kJ/ 80 kcal
Fett 0,7g
-Varav mättat fett 0,2g
Kolhydrater 15,4g
-Varav sockerarter 1,9g
Fiber 5,7g
Protein 2,9g
Salt 9,1g